İzmir'in En Güzel Kıyısında

Palmiyem Apart Otel

Palmiyem Apart Otel, konum olarak Ürkmez, Seferihisar/İzmir'de yer alır. Palmiyem Apart Otel bir aile işletmesidir. Misafirlerine tatilde ev rahatlığı yaşatabilmeyi amaçlamış ve bu doğrultuda çalışmayı misyon edinmiştir. 7 km’lik sahili ve yürüyüş yolu ile Ege’nin incisi Ürkmez Mavi Bayraklı Plajı ve pırıl pırıl mavi denizi ile tatilcilerin tercihleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Adnan Menderes Havalimanı'na araç ile 23 dakikalık sürüş mesafesindedir.

Palmiyem Apart Otel; Sığacık Kalesi, Teos Antik Kenti, Akkum Plajı, Ekmeksiz Plajı, Karakoç Kaplıcaları, Lebedos, Kolophon, Bakla Tepe, Gödence Köyü, Kuşadası, Selçuk, Efes, Şirince, Çeşme, Alaçatı, Urla gibi sembolik ve merkezi yerlere yakın konumda yer almaktadır.

Ürkmez'in merkezinde yer alan Palmiyem Apart Otel hem denize hem de alışveriş merkezlerine, fırınlara, eczanelere, restoranlara, kafelere, gece pazarına yakınlığı ile avantaj sağlar. Denize sadece 50 m uzaklıktadır. Genel özellikler olarak; 24 saat açık resepsiyon, otopark, otel genelinde ücretsiz Wi-Fi, resepsiyonda bagaj muhafazası, ütü, çamaşırhane gibi hizmetler vermektedir. Bu hizmetler ücretli ya da ücretsiz olarak değişiklik göstermektedir.

image
image
image

Palmiyem Apart Otel, sade ve modern mimarisiyle dizayn edilen konforlu 2+1, 1+1, 1+0 oda tipleriyle misafirlerine konaklama hizmeti vermektedir. Misafirlerin rahat etmesi için hijyen ön plandadır. Odalarda yatak grubu, oturma grubu, eşya dolabı, klima, ücretsiz Wi-Fi, uydu kanalları, TV, buzdolabı, mutfak gereçleri, kişiye özel temiz havlu, duşakabin, ücretsiz mutfak deterjanı ve banyo ürünleri bulunmaktadır. Odalar dağ ya da deniz manzarasına bakmaktadır. Odalara göre değişiklik gösterebilmektedir. Palmiyem Apart Otel, konaklayan misafirlere odalarda mutfak bulunduğu için yiyecek ya da içecek hizmeti vermemektedir. Mutfaklarda yemek yapabilme imkanı sağlayan tüm araç gereçler mevcut olup rahatlıkla yemeğinizi yapabilir ya da yakın çevrede bulunan restoran ya da kafelerden faydalanabilirsiniz. Açık alan kullanımı bahçeleriyle fark yaratan Palmiyem Apart Otel'de barbekü yapabilir ailece hoş vakit geçirebilirsiniz. Apart otele giriş saati 14.00, çıkış saati ise 12.00'dir

Palmiyem Apart Otel, sade ve modern mimarisiyle dizayn edilen otel odalarında size, oturma grubu, eşya dolabı, klima, ocak, mutfak eşyaları, ilave yatak, buzdolabı/derin dondurucu, televizyon, odaya özel banyo olanaklarını sunuyor. Ayrıca odanızı, kendi zevkinize göre bahçe manzarası, dağ manzarası ve kent manzarası alternatiflerine göre seçebilirsiniz.

Denize Sadece 50 Metre Mesafe

Palmiyem Apart Otel

BİZE ULAŞIN